November 6, 2017

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ter Apel Digitaal, voor elk bedrijf

Ter Apel Digitaal heeft in het verleden uiteenlopende bedrijven geholpen met het opzetten van meer mogelijkheden en meer activiteiten op het internet. Op die manier konden de bedrijven de omzet verhogen door kleine aanpassingen te doen, of ons in te schakelen om een complete campagne op te zetten online. Hierbij hebben we letterlijk alle soorten bedrijven langs zien komen. We hebben gewerkt voor de overheid, voor het online casino, maar ook voor een bedrijf dat muur isolatie doet. Dit was wellicht nog wel de meest interessante klus die we gehad hebben.

Muur isolatie

Muur isolatie verkopen, hoe doe je dat?

We pakken deze klus er graag even bij om te laten zien wat wij nou precies doen. Johan kwam naar ons toe met de vraag waarom zijn website over muur isolatie niet draaide. Hij heeft een bedrijf dat dit van voor tot achter kan regelen voor alle klanten, en hij is er een expert in. Maar de website deed niets voor hem.

We gingen aan tafel zitten en tekenden een compleet plan uit. De centrale vragen waren de volgende:

  • Welke mensen kunnen interesse hebben?
  • Hoe groot is de doelgroep en hoe verhoudt zich dit tot het budget?
  • Wat zijn de voordelen voor de klant zelf?
  • Hoe kunnen we de website inzetten om klanten aan te trekken?

We kwamen er al snel achter dat je muur isolatie niet via het internet kunt verkopen. De mensen willen een gezicht en een plan zien voordat zij akkoord geven op een offerte. Daarom bouwden we direct de website om. In plaats van het verkopen van de muur isolatie, hebben we 40 pagina’s neergezet met de voordelen, de opties en de manier waarop het isoleren gebeurt. Onder elke pagina een leuke CTA waarbij de klant direct contact op kon nemen met Johan. Het gevolg: Johan heeft nu een secretaresse om de telefoontjes aan te nemen, omdat hij er anders zelf niet aan toe komt.

In eerste instantie konden mensen ook via mail reageren. Die optie hebben we uitgeschakeld, omdat dit leidde tot veel vragen, maar geen enkele verkoop.