December 6, 2017

Internet als afzetkanaal

Hoe werkt dit voor jou?

Elk bedrijf heeft eigen doelstellingen. Een eigen handtekening, een eigen manier om boven de concurrentie uit te komen. Wij nemen graag de tijd om samen met je aan tafel te gaan zitten om zo te bekijken welke opties er zijn en hoe de concurrentie het doet. Op die manier kunnen we met een goed plan aan de slag gaan, zodat de kans van slagen zo groot mogelijk wordt. Met onze jarenlange ervaring, expertise en freelancers over heel de wereld zijn we een sterke keuze voor de bedrijven die klaar zijn om verder te gaan groeien, eventueel zelfs op internationaal vlak. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden, de valkuilen en alle punten die de concurrentie en jij zelf nog gemist hebben en waar de winst voor het oprapen ligt. Morgen, volgende week, volgende maand, of misschien zelfs vandaag nog.

Wil je meer uit jouw website halen?

Stel je voor dat je een bedrijf hebt dat goed loopt. Je hebt een leuke omzet en je hebt goed gekeken naar de processen binnen jouw bedrijf en deze zijn geoptimaliseerd. Dan is dit een punt waarop je een keuze moet gaan maken. Ga je verder met uitbreidingen, wil je het bedrijf even zo laten lopen, of wil je nieuwe kanalen gebruiken om er nog meer uit te halen? De meeste ondernemingen hebben een goede website, maar wat als je nóg meer uit die website kunt halen? Wat zou dat betekenen voor jouw bedrijf op de korte termijn? En wat gebeurt er met de toekomstvisie?

Internet is niet je vriend, maar je afzetkanaal

Het internet gebruiken alsof het je vriend is. Een website opzetten en kijken wat er gebeurt. Het is een fout die door veel ondernemers gemaakt wordt. Vaak begint het met een opzet die wat uitgebreid wordt, totdat er ineens een website staat waar bezoek op binnenkomt. Allemaal leuk en aardig, maar dat is geen goed begin. Je hebt geen plan, geen heldere doelstelling en geen klare visie waar je iets mee kunt in de toekomst. Dat is schadelijk voor je website en schadelijk voor je bedrijf. Wat gebeurt er als bestaande klanten verouderde prijzen en informatie zien staan op jouw website? Dan verlies je klanten zonder dat je hier echt iets aan kunt doen.Mr green casino

Daarom helpt Ter Apel Digitaal de ondernemers die al een website hebben maar die hier nog niet het maximale uit weten te halen. Doorgaans beginnen we met een complete audit. We bekijken de pagina’s, meten de keywords en kijken wat de concurrentie doet. Wanneer we een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden en de problemen, rapporteren we deze aan de ondernemer. Deze kan besluiten om hier zelf mee aan de slag te gaan, om een ander bedrijf hiervoor in te huren of om de opdracht bij ons neer te leggen.

En daarna?

Pas wanneer de website optimaal staat, gaan we verder met het kijken naar de overige kanalen die gebruikt kunnen worden. Hierbij kun je denken aan de sociale media, maar ook aan het maken van reclame of het inschakelen van andere websites om meer verkeer aan te trekken. Dat is voor ons aanzienlijk makkelijker dan voor andere bedrijven. We hebben namelijk al meer dan 100 klanten met sterke websites, waar we gebruik kunnen maken van het netwerk dat we aangelegd hebben. Dat betekent dat je niet alleen je eigen positie versterkt, je helpt tegelijkertijd een ander bedrijf waardoor een verdere samenwerking kan ontstaan.

Dat is waar wij de mogelijkheden zien voor de bedrijven die al alles voor elkaar hebben en die verder willen kijken naar meer mogelijkheden en opties voor de toekomst. Stilstand is achteruitgang en dat moet je vermijden. Wanneer je dit kunt doen door meer te gaan doen met de website die je hebt, dan heb je een makkelijke stap voor je liggen, zeker wanneer je dit samen met Ter Apel Digitaal doet.