Koninginnedag in Ter Apel, georganiseerd door Ter Apel Digitaal.
  Ter Apel Digitaal       Toerisme Bedrijven Verenigingen Huizen Winkels Horeca Geschiedenis
       
     U bent hier: Ter Apel Digitaal : Startpagina - Laatste nieuws Ter Apel
   
 

Welkom op Ter Apel Digitaal

 
 Ter Apel Digitaal is dť dorpswebsite van Ter Apel. Ter Apel is een dorp in de gemeente Vlagtwedde (provincie Groningen). Het dorp ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland.

Ter Apel is onder andere bekend door het Asielzoekerscentrum, het groots opgezet carnaval, het Zepta waterpolotoernooi (het grootste waterpolotoernooi ter wereld) en natuurlijk het uit 1465 stammend Kruisherenklooster.

Op deze website vindt u heel veel informatie over het dorp Ter Apel. Maar dat niet alleen. Veel mensen uit Ter Apel bekijken de site dagelijks en letterlijk honderden Ter Apelers hebben de moeite genomen zich aan te melden op deze site en velen van hun nemen actief deel aan de discussies op het forum.

Wilt u dus iets weten over Ter Apel dan is dit de juiste plek. En kunt u het niet vinden? Stel dan uw vraag in het forum en u heeft gegarandeerd binnen de kortste keren antwoord op uw vraag.

Ter Apel Digitaal is in 2004 begonnen en is inmiddels niet meer weg te denken uit het dorp. Met een groepje fanatieke leden worden er diverse activiteiten georganiseerd, waarbij vooral het organiseren van Koninginnedag in Ter Apel een van de belangrijkste wapenfeiten is.

Enkele leden van Ter Apel Digitaal hebben ook zitting in de Stichting Promotie Ter Apel, welke ook diverse activiteiten organiseert. Onder andere modeshows in het schitterende hotel Boschhuis, pal naast het Klooster van Ter Apel. Dit in samenwerking met de Ter Apeler modezaken en plaatselijke modellen.

Maar Ter Apel Digitaal is ook kritisch. Een ieder kan zijn mening geven en ja, dat kan wel eens lastig zijn. Het is internet en dan wil men wel eens ongenuanceerd reageren. Om alles in goede banen te leiden maakt Ter Apel Digitaal gebruik van een groep moderators. Een bepaald geen makkelijke taak...

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 30 augustus 2010
Corrigeer/vul dit artikel aan.
 
 


Een vuurspuwer vertoont zijn kunsten op Middeleeuws Ter Apel.

Laatste nieuws Ter Apel

Einde Wedeka en Synergon in zicht henryhummel
Burgernetoproep voor een zesjarig jongetje in Ter Apel bromsnor
blog Hendri Meendering bakkertje
Week van de iPad voor senioren Harrygamble
18 meert - Wat mot je kaizen? bakkertje
werkgelegenheid in en om gemeente vlagtwedde bromsnor
Ter-Apel anno 2015 bromsnor
Gemeentehuis 4 maart tijdelijk telefonisch niet bereikbaar bakkertje
Burgemeester Kompier verricht officiŽle opening van Ruilwinkel Westerwolde bakkertje

Externe links

Vacatures
Baby's Trefpunt
Handelsvereniging Mercurius

Forum

Ter Apel Digitaal forum